Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι συνεργάτες μας αποτελούν το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας. Για τον λόγο αυτό εστιάζουμε στην επιλογή του βέλτιστου ανθρώπινου δυναμικού, προσελκύοντας επαγγελματίες με ηθικές αξίες, γνώση, εξειδίκευση, πειθαρχία και ανεξάρτητη άποψη σε όλη την διαδικασία της παροχής επενδυτικών συμβουλών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τα συμφέροντα των πελατών μας.

Η ομάδα της KBS Wealth Management αποτελείται από υψηλού μορφωτικού επιπέδου πιστοποιημένα στελέχη σε όλες τις βαθμίδες δυναμικού της εταιρείας.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Οι βασικές μας αξίες βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας:

 

Ακεραιότητα  Δίνουμε ανεξάρτητες συμβουλές, αποφεύγοντας κάθε σύγκρουση συμφερόντων.  Εξασφαλίζουμε προσωπική και συλλογική ευθύνη.

Αριστεία – Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο πέρα από το καλύτερο από την ομάδα των επαγγελματιών διαχειριστών. Πάντα προτεραιότητα ο πελάτη μας.

Ομαδικό Πνεύμα Βοηθάμε τους άλλους και είμαστε υποστηρικτικές των προσπαθειών και των ιδεών τους. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας.

Δίκαιη Αντιμετώπιση Αναγνωρίζουμε την αξία και προσφέρουμε εποικοδομητική κριτική. Πάντα επιδεικνύουμε ενδιαφέρον για τους συναδέλφους και τους πελάτες.

Ορθή Θεώρηση Ενθαρρύνουμε την ατομική ανάπτυξη και είμαστε ειλικρινείς για τις απόψεις μας.

 

 

 

 KΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΕΤΡΑΣ

Partner

O Κωνσταντίνος Κουτσόπετρας διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Διαχείρισης Κεφαλαίων. Έχει εργαστεί ως Διευθυντής σε εταιρίες επενδυτικών και χρηματιστηριακών υπηρεσιών και διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων με αντικείμενο την διάθρωση και τον έλεγχο των χαρτοφυλακίων, της διαχείρισης στρατηγικής μοντέλων, ομολόγων, μετοχών και Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Είναι κάτοχος B.Sc. στην Διοίκηση με έμβαση στα Οικονομικά (University Of Hertfordshire ) και Μ.Sc. στην Διοίκηση και στην Στρατηγική Επενδύσεων (Nottingham Trent University). Είναι πιστοποιημένος αναλυτής μετοχών και αγοράς (εκπόνηση αναλύσεων) από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΚΑΡΑΣ

Partner

O Σταύρος Συκαράς είναι υπεύθυνος για την εμπορική ανάπτυξη τηςKBS Wealth Management. Έχει εργαστεί σε εταιρείες Διαχείρισης Περιουσίας ως αναλυτής αγοράς με εξειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Μηχανική (Financial Modeling) και στην αγορά ομολόγων, ως επενδυτικός σύμβουλος στην διάθρωση και διαχείριση χαρτοφυλακίων καθώς και ως υπεύθυνος ανάπτυξης και διαχείρισης σχέσεων HNWIπελατών και Τραπεζικών ιδρυμάτων-θεματοφυλακών σε Ελλάδα, Αγγλία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Μονακό και Σιγκαπούρη.

Ο Σταύρος κατέχει Μ.Eng. ως Μηχανολόγος Μηχανικός του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγικής, M.Sc. στις τεχνολογίες βιώσιμων/ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Top 5% of the Class-University of Southampton, U.K.) και M.Sc. στα Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις (Top1% of the Class - University of Strathclyde ,Business School U.K.). Είναι πιστοποιημένος διαχειριστής κεφαλαίων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.