ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΟΤΕΤΖΑΓΙΑΣ  - SALES MANAGER 

 

Ο Σπυρίδων  Μποτετζάγιας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο Τραπεζικό τομέα. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 15 έτη στο τραπεζικό κλάδο και πάνω από 10 έτη στο χρηματιστηριακό κλάδο, στο πλαίσιο παροχής επενδυτικών συμβουλών.

Είναι κάτοχος διπλώματος στη «Tραπεζική Διοίκηση και Προώθηση Τραπεζικών Προιόντων». από  το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πανευρωπαϊκό δίπλωμα τραπεζικών σπουδών Εuropean certificate in banking (ECFB) συνεργασία του ελληνικού τραπεζικού ινστιτούτου και του European banking and financial services training association.

Πιστοποίηση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς «Λήψης και Διαβίβασης Εντολών σε κινητές αξίες» επιπέδου Α1, Πιστοποίηση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς «Λήψης και Διαβίβασης  Εντολών σε παράγωγα προιόντα» επιπέδου Α2, Πιστοποίηση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς « Παροχή Επενδυτικών Συμβουλών σε κινητές αξίες» επιπέδου Β1.

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.