Σταύρος Συκαράς - Managing Partner

 O Σταύρος Συκαράς είναι υπεύθυνος για την εμπορική ανάπτυξη της KBS Wealth Management. Έχει εργαστεί σε εταιρείες Διαχείρισης Περιουσίας ως αναλυτής αγοράς με εξειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Μηχανική (Financial Modeling) και στην αγορά ομολόγων, ως επενδυτικός σύμβουλος στην διάθρωση και διαχείριση χαρτοφυλακίων καθώς και ως υπεύθυνος ανάπτυξης και διαχείρισης σχέσεων HNWI πελατών και Τραπεζικών ιδρυμάτων-θεματοφυλακών σε Ελλάδα, Αγγλία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Μονακό και Σιγκαπούρη.

Ο Σταύρος κατέχει Μ.Eng. ως Μηχανολόγος Μηχανικός του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγικής, M.Sc. στις τεχνολογίες βιώσιμων/ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Top 5% of the Class - University of Southampton, U.K.) και M.Sc. στα Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις (Top1% of the Class-University of Strathclyde Business School U.K.). Είναι πιστοποιημένος διαχειριστής κεφαλαίων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.