Image

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Χρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων είναι ένα σημαντικό εργαλείο για έναν καλό στρατηγικό σχεδιασμό, παρέχοντας οικονομική βάση στα σχέδιά σας.

Εάν η επιχείρησή σας συναντά μειωμένες ταμειακές ροές, η επιχειρηματική χρηματοδότηση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για μια σωστή διαχείριση οικονομικών επιλογών.

Προγράμματα Χρηματοδότησης.

 Σε συνδυασμό με την τραπεζική χρηματοδότηση εξετάζουμε τη δυνατότητα χρήσης συγκεκριμένων χρηματοδοτικών προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων , καθώς και ιδιωτικών τοποθετήσεων , από την ελεύθερη αγορά.

 Προγράμματα ΕΣΠΑ.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διερευνήσουν νέες ιδέες χρησιμοποιώντας προγράμματα χρηματοδότησης όπως το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και το νέο επενδυτικό πρόγραμμα από τον νόμο, προκειμένου να λάβουν σχετική χρηματοδότηση.

Προσέλκυση κεφαλαίων.

Σας βοηθάμε στον εντοπισμό δραστηριοτήτων που μπορούν να προσελκύσουν κίνητρα ή / και χρηματοδότες. Ειδικευόμαστε στην παροχή συμβουλών σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στα εν λόγω προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιχορήγησης καθώς και τον τρόπο εφαρμογής στρατηγικών για την παροχή κονδυλίων για χρηματοδότηση.

Image